Website Dari Aku


Semalam, sedang menunggu kawan di pekan, ada seorang 'macha' sambil bercerita that is datang kisah sedih pada aku. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak Ben dan Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera gopro juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Mary john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka dan gambar dengan yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Tom dan Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).